IET:

Integrated Energy Therapy (ook wel IET genoemd) is een bijzondere en krachtige energiebehandeling, waarbij blokkades en klachten zowel op lichamelijk, emotioneel, mentaal als ook op karmisch niveau worden verholpen.

In ons leven hebben we dagelijks te maken met verschillende emoties zoals b.v. 

Kwaadheid, angst, verdriet, stress, machteloosheid, etc. Dit soort emoties worden normaal gesproken direct verwerkt. Maar soms is het te heftig en te veel. Dan wordt het overschot aan emoties opgeslagen in het geheugen van onze cellen.

Zo ontstaan energie blokkades, die de basis zijn van ziekten en mentale klachten. Deze blokkades laten in ons energieveld, onze aura een soort beeld achter dat naar de buitenwereld toe een aantrekkingskracht heeft op herhaling en er dus voor zorgt dat een zelfde soort ervaring weer plaats zal vinden. Dit zorgt voor herhalende patronen in ons leven, net zolang tot deze blokkades opgeheven kunnen worden. Tijdens het schoonmaken van de aura worden blokkades en trauma's opgelost. Verder wordt er tijdens een IET behandeling ook volop gewerkt aan het oplossen van dingen uit je vorige levens, de karmische zaken.

Als gevolg hiervan zullen ziekten, pijn en klachten loslaten.
Deze milde maar krachtige vorm van behandelen heeft nagenoeg geen bijwerkingen. Het kan zijn dat je die nacht wat heftiger droomt of dat je de volgende dag wat moe bent. Het zorgt er vooral voor dat je weer lekker in je vel komt te zitten. Het werkt middels handoplegging en drukpunten, door de kleding heen. Alles wat je hoeft te doen is heerlijk in de luxe stoel te liggen (of thuis in je eigen luie stoel) en de ontspanning van de engelen komt als vanzelf over je heen. In de dagen na de behandeling merk je bijvoorbeeld onder andere dat je meer energie en daadkracht krijgt. 

IET kan ook op afstand gegeven worden.

IET is zeer zeker ook geschikt voor kinderen, die niet lekker in hun vel zitten en voor dieren.